Dit jaar maakt de Grote Clubaktie voor het eerst gebruik van Facebook en een online lotenverkoop.
Onze stichting heeft voorafgaande aan de aktie, een toelichting van deze nieuwe werkwijze gekregen in de Sportschool Geelhoed dojo. 
Doordat er vrij snel loten online verkocht werden is de stichting benaderd of we als voorbeeld genoemd mochten worden in de Clubactiekrant. Daar hadden wij (en natuurlijk Tonny) geen probleem mee! Vooral omdat de mooie foto van Ricardo (gemaakt voor de Rabobank Clubaktie) ook in de krant geplaatst werd. Zie hier in de PDF de krant die naar alle deelnemende clubs is verspreid.


Foto R. Pongajow

De krant kan via een klik op het PDF logo worden geopend.

Hierin ook alles over de Opelaktie voor de vrijwilliger verkiezing met eraan gekoppeld de hoofdprijs: een opel bus

 

 

Grote clubactie 2012

Zoals op deze website is te lezen, probeert Stichting Judo Zeeland de Zeeuwse judotalenten in de leeftijd van 12 tot 25 jaar beter te faciliteren middels het uitbouwen van trainingsmogelijkheden, clinics en stages. Door mee te doen aan deze actie hopen we dit doel beter te kunnen bereiken. Een actie voor judoka’s door judoka’s (en jiu jitsuka’s en aikidoka’s) dus!

Wij willen daarom alle leden, jong en oud vragen zoveel mogelijk loten te verkopen aan vrienden, familie, kennissen, collega’s, lerar(ess)en, mensen op straat enz.

Om dit voor iedereen zo leuk en interessant mogelijk te maken zijn er ook prijzen te verdienen voor iedereen die meedoet met de verkoopactie.

Lees meer...

Deelname Spaarne Teamtoernooi

Afgelopen jaren heeft Sportschool Geelhoed (niet onverdienstelijk) aan diverse teamtoernooien deelgenomen.
Het ingeschreven aantal teams is de afgelopen jaren in aantal toegenomen, mede door de juiste inzet en ondersteuning vanuit de talententrainingen.

Echter is het afgelopen jaar gebleken dat dit financieel een grote druk heeft gegeven op het wedstrijdbudget. Er was in de afgelopen jaren een redelijke buffer opgebouwd, maar doordat er jaarlijks meer teams zijn ingeschreven is het budget niet meer toereikend voor het aantal in te schrijven teams gebleken.

Vandaar dat Stichting JUDO Zeeland is benaderd voor het mogelijk maken van deelname aan het Spaarne Teamtoernooi te Haarlem.
De Geelhoed talenten waren vertegenwoordigd met vier teams:
1 team in de klasse -10jaar,
2 teams in de klasse -12jaar en
1 team -17jaar.

Judoklas pak-aktie

 

De nieuwe aktie van Stichting JUDO Zeeland ter ondersteuning van de Sportschool Geelhoed judoklas judoka's op het Scheldemond College te Vlissingen.

JUDO Zeeland stelt voor het schoolseizoen 2012-2013 een voucher ter beschikking aan de judoklas judoka’s.
Met deze voucher kan éénmalig 50% korting worden verkregen op de aanschaf van een IPPON judopak bij Sportschool Geelhoed.

Het doel van de stichting is het ondersteunen van Zeeuwse judotalenten in de leeftijd van 12 tot 25 jaar middels het optimaliseren van benodigde faciliteiten.

Download voucher, klik op het PDF-logo

VOUCHER

 

Int. Judostage Koksijde april 2012

Judostage Koksijde zaterdag 28 april 2012

Zaterdag hebben zes judoka’s van Sportschool Geelhoed deelgenomen aan de internationale judo stage georganiseerd door judoclub Koksijde.
Dit is deels mogelijk gemaakt door Stichting J.U.D.O Zeeland.

Christianne, Anne, Zeno, Boaz, Cheremy en Charles zijn onder begeleiding van Eric, Arri en Irma naar Oostduinkerke gegaan.
Onze “huis”fotograaf Ricardo was er ook bij voor de mooie actie plaatjes.

koksijde1
De Geelhoed-judoka's met trainer Harm

 

Lees meer...