Clubkasresultaat bekend

In totaal zijn er 176 stemmen op JUDO Zeeland uitgebracht! Dit was goed voor € 644,59 fantastisch. Volgend jaar zeker weer.
Alle Rabobank leden die een stem hebben uitgebracht voor ons goede doel, bedankt!

Rabobank clubkasaktie

Dit jaar heeft Stichting JUDO Zeeland voor het eerst de mogelijkheid om deel te nemen aan de Raboband clubkasaktie voor haar fondswerving.
Op initiatief van Ronald Kalkhoven heeft Ricardo Pongajow een foto gemaakt van de Geelhoed wedstrijdjudoka's.
Deze is vervolgens in de promoflyer van de Rabobank verwerkt (kijk hier voor het resultaat) en zal worden uitgedeeld in de judolessen en op de clubkampioenschappen.

Promotiestand op de Sportschool Geelhoed Clubkampioenschap 2012

Stichting JUDO Zeeland is er dit jaar weer met een promotiestand. Daarop zijn onder andere de prachtige (judo) foto's van Ricardo te bewonderen en een powerpoint presentatie van de stichting en haar activiteiten.

Voor alle deelnemers is er de mogelijkheid bij de stand van Stichting JUDO Zeeland los te gaan op de Bungee Run. De stichting zal daar graag aan de ouders, opa's en oma's, buren, familie, bekenden of begeleiders toelichten waar de stichting voor staat. De judoka's kunnen ondertussen gratis op de Bungee Run warmlopen.

Samenwerking met TwoStone!nnovat!on

Afgelopen week zijn Tonny Mulder (Sportschool Geelhoed) en Erik van Wijk (TwoStone!nnovat!on) de details overeengekomen voor de ‘mentale’ coaching van de Judoklas. Kinderen leren spelenderwijs beter om te gaan met hun gevoelens en daarmee beter in te spelen op stressvolle situaties.


(foto: Ricardo Pongajow)

Eigenlijk is ‘mentale’ coaching maar een onderdeel van de begeleiding die Erik gaat inzetten in de Judoklas. Doel is vooral een bewustzijn bij de kinderen te krijgen op hun gevoelens en hoe deze het gedrag kunnen beinvloeden. Een van de basisregels die ik mijn clienten leer is: “Je hebt emoties, maar je bent ze niet ....” aldus Erik van Wijk.

Lees meer...

Blof steunt Judoklas - judoka's naar concert

 

bron: Blof. ANP Kippa

MIDDELBURG - Judoka's uit van de Zeeuwse sportschool Geelhoed zijn door Bløf uitgenodigd bij de uitverkochte show die de popgroep zaterdag geeft in het Klokgebouw in Eindhoven.
 Met dit gebaar wil de band de aandacht vestigen op het initiatief van de stichting Judo Zeeland de judosport naar een hoger niveau te krijgen.

Lees meer...