Judoklas seizoen 2011-2012 is gestart

Vorige week donderdag 1 september is het nieuwe judoklas seizoen 2011- 2012 van start gegaan.

Lees meer...

Int. Judostage Koksijde april 2011

Zaterdag hebben zes judoka’s van Sportschool Geelhoed deelgenomen aan de internationale judo stage georganiseerd door judoclub Koksijde. Dit is deels mogelijk gemaakt door Stichting J.U.D.O Zeeland.

Lees meer...

Mark Huizinga gaat lesgeven voor Sportschool Geelhoed

Oud Olympisch judokampioen Mark Huizinga gaat vanaf dinsdag 19 april 2011 lesgeven voor Sportschool Geelhoed. Tonny Mulder wist Huizinga een aantal weken geleden op initiatief van stichting Judo Zeeland te strikken voor deze exclusieve overeenkomst.

Huizinga is sinds kort werkzaam voor de Nederlandse judobond als bondscoach voor de judoka’s tot 20 jaar. Hij zal tot en met 14 juni tweewekelijks een twee uur durende training verzorgen voor de aan districtskampioenschappen deelnemende Geelhoed judoka’s uit de klasses -15 jaar en ouder. Mulder is nog in overleg over de precieze invulling maar verwacht veel van deze samenwerking. Sowieso omdat je nu eens niet met een hele grote groep zomaar een clinic volgt, maar omdat er heel veel tijd is voor de individuele judoka. “Naast het feit dat Huizinga als persoon heel sympathiek is, werkt de ervaring en technische bagage die Huizinga met zich meebrengt motiverend en inspirerend voor zowel mijn wedstrijdjudoka’s als mezelf” aldus Mulder. De kosten van dit hele project worden grotendeels opgebracht door stichting Judo Zeeland. Erg leuk detail is dat het inmiddels alweer bijna 10 jaar geleden is dat Huizinga bij ons op bezoek was. Hij verzorgde toen de opening van onze judozaal.

 

7de Budokan stage in Hoogvliet

Van 27 t/m 30 december was er een judo stage voor wedstrijdjudoka’s o.a uit Nederland, Engeland,Duitsland en Belgie georganiseerd door Budokan in Hoogvliet.
Ca. 450 deelnemers namen deel gedurende vier dagen verdeeld in 2 categorieën de -15 en +15.
Er werd o.a. les gegeven door Olympisch kampioen 2000 Mark Huizinga 3e 2004/1996 OS.

Ook dit jaar waren de Geelhoed judoka’s weer aanwezig: Charles, Lein, Quincy en Cheremy deden vier dagen lang zes trainingen van anderhalf uur. Zeno, Lisa, Anne, Evianne, Tom, Josia, Philip en Boaz waren 2 dagen aanwezig op de judostage en trainden vier keer anderhalf uur. Het bezoek werd ondersteund door Stichting JUDO Zeeland 

Lees meer...

Grote Clubactie - Verkoop loten groot succes

Met een opbrengst van € 2,40 per verkocht lot, liepen de leden van Sportschool Geelhoed een aanzienlijk bedrag bijeen voor Stichting Judo Zeeland. De opbrengst zal voor de stichting zijn na aftrek van de kosten voor zwembad, shirts en tassen. 

Iedereen die 15 loten of meer heeft verkocht heeft via de website een T-shirt kunnen bestellen. Daarnaast zijn er ook een aantal postman bags overhandigd aan de judoka's die 30 loten hadden verkccht. De shirts zijn tijdens het zwembadfeest in Goes op 27 november 2010 uitgedeeld.