Ook dit jaar gaat de stichting weer proberen zoveel mogelijk geld van het te verdelen Rabobank Clubkas budget binnen te halen. Want wij weten daar wel raad mee voor ons doel om judo talenten in onze Zeeuwse regio te ondersteunen.

De stemweek vindt plaats van dinsdag 2 tot en met woensdag 10 april 2013. In die week kunnen de 23.000 leden van Rabobank Walcheren/Noord-Beveland via de rabobank website hun stem uitbrengen op de verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Als lid ontvangt u eind maart een persoonlijke uitnodiging om te gaan stemmen, deze is voorzien van een unieke stemcode.

.

De door de stichting JUDO Zeeland ter beschikking gestelde rugnummers zijn inmiddels besteld.
De judoklas judoka's van Sportschool Geelhoed en het Scheldemond College worden door de stichting kostenloos voorzien van deze rugnummers die voldoen aan de IJF eisen. Voorbeeld:

Maandag 11 februari is een grote groep judoklasjudoka's "on tour" geweest. Deze "tour" bracht 16 van de 18 judoklasjudoka's in door stichting judo Zeeland gehuurde busjes naar Nieuw vennep om een wedstrijd training van Judo Yushi bij te wonen.

In twee groepen (-15 en -18) werd er keihard getraind. Judo Yushi traint in een oude brandweerkazerne en heeft de beschikking over een eigen krachthonk. De min 15 begon op de mat en sloot af in het krachthonk met bekende maar ook enkele onbekende oefeningen. De -18 ging eerst los in het krachthonk en kon daarna nog bijna twee uur door op de mat. Onze judoka's hebben veel verschillende judoka's in de handen gehad en konden op deze manier weer meer ervaring opdoen.

 

 

Uitbreiding van de lopende judopak-aktie seizone 2012-2013 ter ondersteuning van de SSG judoklas judoka's op het Scheldemond College te Vlissingen.

JUDO Zeeland stelt voor het schoolseizoen 2012-2013 twee vouchers ter beschikking aan de judoklas judoka’s.
Met deze vouchers kan éénmalig 50% korting worden verkregen op de aanschaf van een IPPON /IJF judopak bij Sportschool Geelhoed.

Het doel van de stichting is het ondersteunen van Zeeuwse judotalenten in de leeftijd van 12 tot 25 jaar middels het optimaliseren van benodigde faciliteiten.

Download voucher, klik op het PDF-logo



De leden van Sportschool Geelhoed uit Zeeland hebben voor een recordopbrengst gezorgd bij de nationale grote clubactie. In de actieperiode hebben zij bijna 14.000 loten voor Judo Zeeland aan de man weten te brengen. Na correctie bleven er nog ruim 13293 over. Een absoluut record aldus de organisatie, die in de afgelopen 40 jaar niet eerder zo'n opbrengst gerealiseerd zag worden bij een club. Geelhoed brak met dit aantal hun twee jaar oude record van 11000 loten. De opbrengst, zo'n € 2.40 per lot, gaat voor een deel naar Stichting Judo Zeeland. Het andere deel wordt besteed aan de prijsjes voor de lotenverkopers, een bedankje voor het groepje fanatieke vrijwilligers dat alle loten heeft verwerkt en natuurlijk de kosten van het zwembadfeest voor alle lotenverkopers.

Deze stichting is in het leven geroepen om de wedstrijd judoka's zo veel mogelijk te faciliteren. De stichting huurde al eens Mark Huizinga in voor een exclusieve trainingscyclus van 5 weken, betaald mee aan judo stages in binnen en buitenland en faciliteerd de inschrijvingen van teamwedstrijden van de -10 t/m -17 jaar dit seizoen.